MEdische links

Zorgkaart Nederland Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders in Nederland.
coronavirus Coronavirus allerlei statistiek
Coronakaart Tabellen Wereld Coronavirus tabellen van de wereld.
Coronavirus is SARS virus . Het virus lijkt namelijk sterk op SARS uit 2003, maar dan gemuteerd in een versie die veel makkelijker en sneller van mens op mens wordt doorgegeven.
symptomen coronavirus Dit zijn de symptomen van het coronavirus
Coronacrisis kan 18 maanden duren Alarmerend Brits rapport: coronacrisis kan 18 maanden aanslepen; miljoenen mensen zullen sterven
NYT Coronavirus Vaccine Tracker
Coronavirus: Why You Must Act Now When youíre done reading the article, this is what youíll take away: The coronavirus is coming to you. Itís coming at an exponential speed: gradually, and then suddenly. Itís a matter of days. Maybe a week or two. When it does, your healthcare system will be overwhelmed. Your fellow citizens will be treated in the hallways.
Coronakaart Nederland relatief RIVM Coronavirus relatieve aantallen in Nederland.
Coronagrafieken Nederland RIVM Coronavirus grafieken Nederland.
datagraver.com Op deze pagina de collectie grafieken en cijfers over het verloop van de COVID-19 epidemie in Nederland.
Coronavirus allerlei data Nederland Coronavirus in Nederland (desktop weergave).
stichting-nice.nl Nationale Intensive Care Evaluatie - COVID-19 infecties op de Nederlandse ICís
Coronamap World (CSSE) Coronavirus COVID-19 Global Cases by the Center for Systems Science and Engineering (CSSE) at Johns Hopkins University (JHU)
Coronakaart Wereld Coronavirus aantallen in de wereld.
Toename logaritmisch Toename aantal besmettingen BelgiŽ en andere landen.
c19study.com Studies over HCQ, Ivermectin, zink, vitamine D, Regn-cov2, Ly-cov, Remdesivir.
Toename logaritmisch tot 8 maart De corona-curve: de explosieve groei van een virus tot 8 maart.
Coronakaart Duitsland Coronavirus Karte Deutschland
Corona info RIVM Vragen over het coronavirus?
National Geographic Coronavirus Coronavirus: bij deze aandoeningen lopen mensen meer risico op zware klachten.
Oorsprong Coronavirus The possible origins of 2019-nCoV coronavirus.
Coronavirus kinderen Coronavirus Doe niet te laconiek over kinderen als risicogroep
Coronavirus jonge mensen Het gaat om jonge mensen die gisteren nog gezond waren en vandaag ineens heel ziek. Ze liggen op hun buik aan de beademing, je kent de beelden wel. Iedereen die straks op de IC ligt, is heel ziek.
Coronavirus 30-plussers Spoedarts over corona: "We zien dertigers zonder medische voorgeschiedenis, beelden van longen zijn angstaanjagend"
Coronavirus 50-minners Vooral 50-minners op de IC.
Coronavirus steeds meer 60'ers, 50'ers, 40'ers Het zijn ook niet alleen oude mensen die met ernstige coronaklachten kampen. ĄWe zien nu steeds meer zestigers, vijftigers, veertigers. De meesten hebben wel ook iets anders, maar niet allemaal. Er komen ernstig zieke mensen, zůnder medische voorgeschiedenis.Ē Hij zou tegen alle mensen boven de rivieren willen zeggen: niemand is gevrijwaard, Covid-19 treft niet alleen heel oude mensen.
Corona echtpaar kritiek Nederlands echtpaar (52 en 55) in kritieke toestand op Tenerife: ĎMijn moeder kreeg geen lucht meerí
Coronavirus overvol crematorium Leger moet in Bergamo doodskisten ophalen bij overvol crematorium"
FOX10 Phoenix News Doctor offers coronavirus protection advice. Veel studies.
Quercetine Is quercetine de natuurlijke COVID-19 blokker?
myogeloos of triggerpoint Wat is het verschil tussen een myogeloos en een triggerpoint?
Sepsis Vier op de vijf kennen dodelijke aandoening sepsis niet: zo herken je het.
ADH De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (adh) of adequaat niveau van inneming (AI) voor de inname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen
K2 en hart- en vaatziekten Vitamine K2 en hart- en vaatziekten
Vitamine K2 Orthokenes: Vitamine K2.
D3 en K2 Vitamine D3 en K2: een sterk en synergetisch duo
K2 en neuropathie. Vitamine K2 en perifere neuropathie. Zie ook onderzoek 1 en onderzoek 2.
Update over vitamine B12-tekort. Orale toediening van een hoge dosis vitamine B(12) (1 tot 2 mg per dag) is even effectief als intramusculaire toediening voor het corrigeren van het tekort, ongeacht de etiologie.
B12-tekort => stoelgangproblemen. Vitamine B12-tekort: drie waarschuwingssignalen bij het naar het toilet gaan die lage niveaus aangeven
sohf Vitamine B12, de ene is de andere niet
Stichting B12 Tekortf Klachten van een vitamine B12 tekort
B12 Kliniek Klachten bij Vitamine B12 tekort
SOK B12 Stichting Orthokennis Vitamine B12
SOK B11 Stichting Orthokennis Vitamine B11 Foliumzuur/Folaat
vitamineb12tekort.nl De meest uitgebreide vitamine B12-tekort symptomenlijst op het internet!
Apotheek.nl Hier vindt u informatie (afkomstig van alle apotheken in Nederland) over medicijnen, ziekten en apotheken bij u in de buurt.
www.lareb.nl Hier kunt bijwerkingen van medicijnen melden.
www.mijnmedicijn.nl HŤt onafhankelijke platform voor het delen van ervaringen met medicijnen.
Meldpunt Medicijnen Hoe denkt u over uw medicijnen?
Gezondheidsweb Met informatie over heel veel ziekten.
Eerste hulp in Eindhoven Eerste hulp in Eindhoven. In geval van nood moet je meteen weten waar je naar toe moet gaan! In Eindhoven zijn er een aantal plekken waar je terecht kan voor spoedhulp.
De Zorgval Ouderen met dementie die op een wachtlijst staan voor een verpleeghuis krijgen minder zorg en betalen daarvoor nota bene een hogere eigen bijdrage. Ook raken ze vaak hun vaste begeleider, de casemanager kwijt.
www.populationpyramid.net Bevolkingspiramiden van diverse landen.
www.spierziekten.nl Wat zijn periodieke verlammingsziekten (PP)? Zie ook Wikipedia
De neurobiologische basis van genderdysforie Een nieuwe theorie van genderdysforie stelt dat de symptomen van de aandoening te wijten zijn aan veranderingen in netwerkactiviteit, in plaats van onjuiste hersenseks, volgens recent gepubliceerd werk in eNeuro .
Thyrotoxische periodieke verlamming Thyrotoxische periodieke verlamming ( TPP ) is een aandoening die aanvallen van spierzwakte bij aanwezigheid van hyperthyroÔdie (overactiviteit van de schildklier klier). Hypokalemie (een verminderde kaliumgehalte in het bloed) is gewoonlijk aanwezig tijdens de aanvallen.
dewerkgroep.com In de afgelopen jaren kwamen er veel (hulp)vragen binnen met betrekking tot andere onderwerpen zoals schulden en schuldhulpverleners die het niet zo nauw nemen, sociale huisvesting, naleving van de participatiewet, zorgverzekeraars, de Belastingdienst en nog veel meer.
Tros Radar Forum Tros Forum over de werking van B17.
Bloedpropje Arts moet geen bloedverdunner gebruiken als hij een bloedpropje verwijdert, zie ook deze studie.
KNMP Preferentiebeleid vs Medische Noodzaak (MN) op recept.
Non-hodgkinlymfoom Non-hodgkinlymfoom (NHL) is kanker van het bloed- en lymfestelsel. Een ander woord hiervoor is lymfeklierkanker.
CLL en SLL Chronisch lymfatische leukemie en het Klein lymfocytair lymfoom.
Diagnose Kanker
Tom van der Wal
Diagnose kanker Startpunt voor kankerpatiŽnten, familie en hulpverleners met kankersoorten, lotgenotencontact, jouw verhaal, nieuws, behandelingen, medische links.
WorldWithoutCancer
The purpose of this web-site is to show that this great human tragedy can be stopped now entirely on the basis of existing scientific knowledge.
Kanker-actueel
Kees Braam
Zoektocht naar genezing van kanker. Met veel interesante informatie.
verstopping Obstipatie (constipatie, verstopping).
laxeermiddelen Afvallen met laxeermiddel, verstandig?
KNO-brughoektumor Deze pagina heeft tot doel u informatie te geven over de brughoektumor. Forum
De cranberry studie Het gebruik van cranberry capsules (tweemaal daags) is effectief in het voorkomen van klinische urineweginfecties bij verpleeghuisbewoners met een hoog risico op het ontwikkelen van urineweginfecties.
Cranberry en prostaat Aan het eind van de studieperiode hadden de mannen in de cranberrygroep duidelijk verbeterde scores op de International Prostate Symptom scorelijst en waren de PSAwaarden gedaald.
www.prostaat.nl Site over prostaatklachten.
De narcist ontmaskerd 'De narcist ontmaskerd' beschrijft het narcisme van de essentie tot aan de complexe stoornis psychopathie. Met de informatie wordt gepobeerd uit te leggen hoe je mensen met een narcistische pesoonlijkheidsstoornis leert herkennen.
De Steven Dit artikel schrijven we voor die situaties waarbij u vermoedt dat er wel sprake is van een narcistisch dominee.
www.wddty.com What Doctors don't tell you - How I beat Alzheimer's.
synthetisch hoornvlies Dankzij nieuw synthetisch hoornvlies kan Jamal weer zien.
Tegen zomertijd De zomertijd is ingegaan. Is het een goed idee om die permanent in te voeren? Volgens deze slaaponderzoeker niet.
EnChroma Bril, waarmee 80 % van de kleurenblinden kleuren goed kunnen zien.
ZWARTBOEK OVER ORGAANDONATIE DE LAATSTE UREN IN HET LEVEN VAN EEN ORGAANDONOR, Brief aan de Tweede Kamer donorregister, brandbrief aan de Minister
Het hart heeft een geheugen! Dit artikel plaatsen zij om in de schijnbaar volledig ťťnzijdige discussie over orgaandonatie, ook de andere kant van het verhaal te belichten.
Welingelichte Kringen Vlak voor arts (voor haar donororganen) stekker er uit trekt bij vrouw in coma, fluistert haar man in haar oor en dan verandert alles.
gezond10.nl Tips voor een gezond lichaam.
Stevia PARAGUAYA Stevia rebaudiana is een zoete plant die oorspronkelijk uit Paraguay komt. Hij werd daar door de oorspronkelijke bewoners, de Guaranie indianen, gebruikt in hun voedsel en dranken, ook voor het helen van wonden werd deze plant gebruikt.
Zelf zuurdesembrood maken Het blijft prachtig om brood te maken van slechts drie ingrediŽnten: meel, zout en water. Niks gist, broodverbeteraar, suiker of vet. Gewoon: meel, zout en water.
Kurkuma en curcumine Kurkuma en curcumine, wat is het verschil? Waar moet je op letten als je kurkuma in de keuken gebruikt?
www.groenevrouw.nl Waarom groene smoothies niet goed voor je zijn (en hoe je ze gezonder maakt)
Censuur op Gezondheid Wat u niet mag weten over uw gezondheid.
www.ditzit.nl Dorpstraat 15 Riethoven
Webwinkels steunkousen e.d. webshop.emje.nl, www.beterhulp.eu en www.steunkousen-online.nl.
Come markt Webwinkel met soepel ondergoed.
Dr. Lenkei De online vitaminewinkel van Dr. Lenkei. Dr. Lenkei heeft in Hongarije al meer dan 14 vestigingen.
Evotears Omega Oogdruppels Evotears Omega Oogdruppels 3ml op basis van perfluorohexyloctaan en omega 3 vetzuren voor het effectief behandelen van evaporatieve droge ogen.
Oogartsen.nl Diabetes (suikerziekte): overzichtsfolder netvliesafwijkingen (retinopathie, DRP).
Oogartsen.nl Wisselende (veranderende) / toenemende refractie-afwijkingen.
Oogartsen.nl Veel info van diverse Oogheelkundige afdelingen over ogen, oogziekten, brillen en behandelingen.
Leestest Test de scherpte van uw ogen tegen de achtergrond van verschillende kleuren.
Leestest2 Test de scherpte van uw ogen met letters van verschillende kleuren.
Bloktest Test de scherpte van uw ogen met vierkanten in verschillende kleuren.
Lijntest Test de scherpte en rechte lijnen van uw ogen met verschillende kleuren.
www.degezondheidswinkel.be LuteÔne en zeaxanthine toppers voor het gezichtsvermogen.
St. Recht op gezondheid Nieuws aangaande uw gezondheid.
Minder kan sop ADHD nt J Environ Res Public Health, 2020; 17: 8674: Niet-gevaccineerde kinderen hebben minder kans op autisme en ADHD
ADHD onderzoekscentrum Het ADHD Research Centrum onderzoekt de relatie tussen voeding en gedragsproblemen bij kinderen.
www.knack.be 8 opmerkelijke verschillen tussen mannen- en vrouwenhersenen.
www.nibud.nl Maakt u kosten door ziekte of voor zorg, dan kunt u deze kosten misschien aftrekken van de belasting. U hoeft dan minder belasting te betalen of kunt zelfs geld terug krijgen.
Nieuwsuur Vijf minuten werk, tienduizenden euro's rijker: zo simpel is zorgfraude.
perspectief.uwv.nl UWV Perspectief
Lotgenotenforum WAO Forum voor mensen in de WAO, WIA, WW, ZW, enz.
perspectief.uwv.nl/forum Forum voor Wajongers.
wajong.startpagina.nl/forum Forum voor Wajongers.
www.steungroep.nl Steungroep ME en arbeidsongeschiktheid.
ME Startpagina
Rico Landman
Startpagina voor ME-patiŽnten.
ME/CVS Documentatiecentrum
Sjaak Smeenk
Site met heel veel documenten over de ziekte ME/CVS.
ME-Platform Een tweede netwerk van en voor ME-patiŽnten.
NVKP
Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken
Posttraumatische dystrofie
Nederlandse Vereniging van Posttraumatische Dystrofie PatiŽnten.
PubMed
Dr. ir. C. Noorlander
Een wetenschappelijke publikatie van uw webmaster.

Home